De ultieme honeymoon-bestemming

Je bent gewoon niet in de Seychellen geweest als je slechts 1 eiland bezocht hebt!  Elke eiland heeft zijn eigen karakter. Combineren moet je gewoonweg doen!

Mahé, het hoofdeiland mag zeker niet ontbreken op je lijstje maar is wel het minst ‘verlaten’, je zit hier altijd wel ergens in de bewoonde wereld. Eén van de mooiste stranden is Petite Anse.  

Wat er zeker op het to-do lijstje van mij staat in de Seychellen, is het eiland Praslin met het schitterende tropische regenwoud “La Vallée de Mai”.  Hier sta je oog in oog met de grootte van de Coco de Mer (de grootste noot ter wereld).  Het is verder ook het meest bebloemde eiland van de Seychellen. In Praslin kan je toch wel de mooiste stranden van de wereld vinden zoals Anse Georgette of het strand van Cote d’Or, daar komt je toch meteen het water van in de mond?  

Vanuit Praslin kan je perfect een daguitstap maken naar het eiland La Digue dat slechts een half uur varen is en schitterende witte stranden heeft om nog maar te zwijgen over het adembenemende azuurblauwe water.  Ben je een beetje sportief? Dan is een fietstocht op La Digue de beste manier om het eiland te verkennen in al zijn glorie.  Oh ja, de Palm Spider moet je er wel bijnemen… immens groot, tot zelfs 20 cm! Brrrrr…

Als afsluiter is een hotel op een privé eiland gewoon de max.  Afhankelijk van je budget en wensen ben ik er zeker van dat ik het perfecte eiland voor je weet uit te kiezen.