Winterse warmte op slechts 6 uur vliegen

Heeft ook u nood om tijdens de koude wintermaanden warme zonnestralen op te zoeken?  Denk dan eens aan de Emiraten.  Zowel Dubai als Abu Dhabi als Doha beschikken over een goede verbinding vanuit Brussel waardoor je op slechts 6 uur vliegen kan genieten van aangename temperaturen.

De sfeer van Dubai blijft speciaal en moet je ooit gezien hebben.  Hypermoderne luxeresorts, grootse shoppingcentra, magische woestijnbelevingen,… en als je een beetje uitkijkt waar je eet, hoeft Dubai zeker niet duur te zijn.

Abu Dhabi investeert heel veel in zijn uitstraling.  Het is het grootste van de 7 Emiraten en ze zien het dan ook groots met onder meer het Guggenheim en het Louvre.  Van hieruit moet je zeker ook de woestijn in trekken met de immense Liwa oase waar je duinen aantreft van maar liefst 300m hoog.

Vergeet ook niet dat je de Emiraten perfect kan combineren met een andere vakantie.  Zo combineer ik graag met een rondreis in Thailand of Sri Lanka met als afsluiter 3 nachten Dubai.  Of heb je liever een citytrip aan het begin van je vakantie om vervolgens door te vliegen voor een fijne strandvakantie op Mauritius?  Ik maak het graag waar voor je hoe JIJ het wenst.