Over Ayoka

 

Ayoka is een Afrikaanse naam die ‘brengt vreugde’ betekent.

Afrika draag ik in mijn hart en 'iemand die vreugde brengt' is me op het lijf geschreven. Hoi, ik ben Miriam Van Noten, een reisexperte met meer dan 25 jaar ervaring én bezielster van Ayoka (voordien Reizen Aan Huis).

De naam Ayoka belichaamt dan ook perfect wat ik mijn klanten wil bieden: vreugde tijdens een buitengewoon mooie reiservaring.

De reizen die ik uitteken zijn uniek voor elke gast. Onvergetelijke ervaringen doe ik naadloos samenvloeien met unieke verblijven op fascinerende locaties. Dit alles volgens uw budget. In elk facet van je reis steek ik mijn passie voor andere culturen of laat ik fijne indrukken na die je bijblijven voor de rest van je leven. Dankzij een uitgebreid netwerk van lokale contacten en de knowhow van de groep Travel Experts* heb ik een antwoord op al je persoonlijke wensen, wereldwijd. 

 

Want elk van je reizen moet voor ook voor mij buitengewoon zijn.

Als lid van Travel Experts heb ik met mijn eigen zaak "Ayoka" opgericht en delen we onze ervaringen over zo’n 80-tal zelfstandige reisexperts. Daarnaast is Travel Experts een officiële verdeler in België van het luxe product Virtuoso, waardoor elke klant kan genieten van speciale reisvoorwaarden en interessante prijzen bij luxehotels. Maatwerk is de standaard, want elke reis wordt à la carte samengesteld met unieke logies, lokale gidsen en uitstappen. Dit alles volgens uw wensen en budget. 

 

garantiefonds

*Ayoka is via het Garantiefonds Reizen verzekerd om haar verplichtingen tegenover haar klanten bij financieel onvermogen na te komen. Bovendien zijn de klanten van Ayoka via het waarborgfonds van Travel Experts extra verzekerd voor een groot deel bijkomende risico’s die niet door het Garantiefonds Reizen gedekt zijn.